Aquí i ara només lletres...

dimarts, 19 de juliol de 2011

La ment indòmita...Sóc d’una manera inherent curiosa, i això difícilment ho puc canviar... Aquest post és un experiment, estic provant coses noves.... Avui els flashos d’unes idees força...i la musicalitat de les síl·labes preferides... sonarà entre aquest grapat de paraules boniques...amables, valentes, pròpies, pensades...

Som-hi doncs!

“La percepció de la realitat en sí mateixa està íntimament lligada a l’objecte, o al subjecte... en el qual centrem la nostra atenció”

“Fertilització creuada de les idees, l’evolució de la revolució”  Exemple demostratiu: D’Internet i de les Tic’s ha nascut una nova criatura que té el millor de tots dos “Iphone4” ho sento pels blackberry...però heu de reconèixer que aquest prototip és molt més lleuger, i multidisciplinar en aplicacions.

“Si el progrés no produeix felicitat, llavors no té sentit cercar la prosperitat”
“Un cop haguem definit què vol dir ser feliç... en aquesta era, per què no maximitzar la felicitat interior bruta, en lloc del PIB...?”

“El conreu de l’estabilitat de l’atenció està abonat amb la llavor de l’amor...”
“Qui focalitza i sosté amb perseverança la seva atenció en allò que desitja, té moltes possibilitats d’aconseguir-ho...”

“El canvi evolutiu ocorre en gran mesura a través del reemplaçament d’una espècie per una espècie filla, i no amb el canvi d’hàbit dins d’una mateixa espècie...”

“El temps és la clau, el nou concepte de riquesa, el nou valor afegit, la veritable mesura de les coses...és la quantitat d’hores necessàries per aconseguir el que volem” Cerquem el temps con si fos l'aire que respirem...ara és vital.

“El veritable intercanvi és renunciar a allò que valorem molt... per allò que valorem encara molt més...”

“Els infrapolítics, existeixen, són els falsos polítics, els que utilitzen la política per interessos particulars i no col·lectius, són la xacra d’aquest segle....la diana dels indignats...”

“Què hi ha més tediós que l’estancament en les velles formes....? La laxitud dels  lideratges i l’obnubilació de les idees...”

“Ments indòmites s’aparien = Efusió de les idees” 

“A vegades les respostes no són equivocades, més aviat són les preguntes les que són errònies...”

“Què és la Intel·ligència col·lectiva? Aleatòries configuracions d’àtoms entre cervells de diferents rangs” El "quid" de la qüestió està en com es combinen...

“Replicar-se, mutar, competir, renovar, seleccionar, especialitzar-se...al final, la originalitat consisteix en la senzilla idea de tornar a l’origen...”

“Construir la convivència ha estat la dimensió decisiva de la nostra història i d’aquí venen els contractes socials, els compromisos ètics i també les institucions democràtiques”

I n’hi ha moltes més...