Aquí i ara només lletres...

dijous, 12 de maig de 2011

El cor amb la gent de Lorca

Igual que milers de persones d’arreu del país avui, el meu cor està amb la gent de Lorca, amb els que han perdut la vida, amb les persones que han perdut els seus familiars, la gent que s’han quedat sense casa... en aquesta tragèdia sísmica. Ha estat un cop dur en un marc difícil per les gents humils que passen per moments molt delicats.


És un consol al menys veure com tothom s’ha mobilitzat de valent per ajudar, encara que pels que han patit aquest fuet geològic, un moviment amb una intensitat més gran que en d’altres ocasions, la seva màxima preocupació es saber què faran a partir d’ara i com queden davant d’aquesta sacsejada injusta. La naturalesa és gran i alhora imprevisiblement cruel.

Això em fa pensar que Lorca és una terra bella, però perillosa. Ara no podem saber si s’hauria pogut evitar aquesta catàstrofe...Però el que sembla evident, és que s’han de prendre noves mesures, més efectives, per evitar-ne de noves en un futur. La seguretat és un dret de ciutadania, la gent ha de poder viure segura en la terra que ha triat viure perquè se l’estima.

Posem els mecanismes perquè així sigui i no perdem més vides.

El cor amb la gent de Lorca.