Aquí i ara només lletres...

dimarts, 29 de març de 2011

"l'Era Conceptual i la nova ment global"

Una referència pels que volen saber, pels que sí volen evolucionar i desenvolupar l'emisferi dret del seu cervell, el que té a veure amb la creativitat, la intuició, les relacions amb els altres, qüestions aquestes capdals per afrontar els nous temps. 

Daniel Pink reflexiona sobre com és, o ha de ser la nova ment global en aquesta era conceptual en la que ja hi som. Pink, és un ideòleg de la innovació i en el seu llibre "Una nueva mente" vol estimular al lector la il·lusió necessària per emprendre un camí que condueix a despertar i enfortir les habilitats per entrar en aquesta nova era conceptual amb confiança i sense pors. També diu que els càlculs, els mètodes més mecànics, els rituals metodologics, això està molt bé, però ara el que toca és ser innovador, ser creatiu, poros...sensible i obert als nous llenguatges per desenvolupar una part de les habilitats d'aquest "cervell dret" que potser molts encara no fan servir, no miman...

En aquest explèndit treball ens proposa una sèrie d’accions divertides que es convertiran en hàbits en poc temps, i sense gran esforç i de manera lúdica poden ajudar a crèixer, a madurar una nova manera de veure el món i la seva complexitat.

I sembla que això dona resultat, si fem cas als vells propervis xinesos com per exemple aquest.

“quien siembra un hábito recoge un carácter y quien siembra un carácter
recoge un destino”.

Us el recomano, 
Si estem oberts, sempre es pot aprendre cada dia i compartir...