Aquí i ara només lletres...

dimecres, 29 de desembre de 2010

“Mas eleven”, els onze de Mas, han pres possessió del càrrec.

Que consti que només és una frase feta...no vol connotar cap imatge en negatiu, als que us agrada el cinema ja m’enteneu...

Primer de tot, cal Felicitar al nou Govern i al seu President.
La cortesia a la política ha de prevaldre per sobre de les diferències programàtiques i de valors. Sort i diligència President Mas!

Ara, el meu punt de vista.
Tot s’ha de dir, només 3 dones, paritari, paritat, no és... primera consideració. No podem viure de rèdits... només perquè tinguem la primera presidenta del parlament, que ho celebrem. És cert, altres van poder tenir la opció i no ho van fer, li reconeixem... Però una cosa no té a veure amb l’altra. Serà que no n’hi ha més dones que puguin ser considerades “les millors” a les files de convergència o en tant que independents de la mateixa corda política...? Ho dubto molt. Ens podria haver consultat... com ho ha fet a d’altres per triar després els assessors/es i professionals de segon nivell per l’inestimable aportació dels millors al govern...

Bé, em tot cas, és un govern creat amb una aposta “pels millors”, des de la mirada dels ulls, uns i no d’altres, que consti, això és molt subjectiu... Li donarem els 100 dies de gràcia a veure què passa, inclòs al vescomte, ara molt honorable Conseller Mascarell.

També que consti en acta...que ningú li nega la seva vàlua, però el “traspàs”, si més no,  ha estat del tot xocant...per dir-ho d’una forma sua.  Ens falten moltes claus que desconeixem per analitzar amb més rigor el per què de tot plegat...  segur que el temps les desvetllarà.

Fins aquí, la primera valoració, voldríem ser prudents, no vagi a ser que fins i tot ens sorprenguin....

I per acabar... Els símils mariners m’han agradat, hi ha estil, encara que a alguns no els hi agradi, però no tothom es hàbil en temps de tempesta per dirigir un vaixell. Veurem, si com el president Mas diu, aquest govern – vaixell de veritat traspassa les fronteres, les boires enganyoses, les pluges inesperades, les onades gegants i els pirates que sempre miren d’intimidar-nos...i arribar a bon port. La qüestió és, Quin és aquest destí cap a on anem...?