Aquí i ara només lletres...

dimarts, 14 de desembre de 2010

I ara mans en l'obra que resta molt per fer...

S’ha de legislar contra el consum de prostitució”

Dones en Xarxa. aborda la problemàtica de l’explotació sexual durant el seu últim Dinar en Xarxa


Així s’inicia la crònica de l'interessant debat que va tenir lloc el divendres passat a Barcelona en un dinar amb advocades, periodistes, escriptores, acadèmiques, economistes i activistes feministes... 


Amb una trentena de dones compromeses era més que suficient per esdevenir una mostra representativa d’unes veus ben valentes.

I és que aquesta qüestió no és menor. Jo vaig ser present, vaig escoltar els arguments, i els rostres d’aquelles dones defensant els drets humans i denunciant l’esclavatge amb les seves paraules, i amb les idees ben clares.

Us emplaço a llegir l'article, a escoltar els missatges de les magistrades Angels Vives i Matilde Aragó, i a llegir els documents adjunts per donar-vos una visió més global del tema... A veure si en sumem a més... i la xarxa contra aquesta xacra social ens fa més fortes per eradicar-la

I avanço... la cosa no quedarà aquí, hi hauran més trobades, més arguments i més ganes d'anar cap a l'abolició de la prostitució, vagi per endavant la meva posició.

No ho puc evitar, està en els gens...