Aquí i ara només lletres...

divendres, 12 de novembre de 2010

El factor sorpresa...

La il·lusió, "molt il·lusionats"... Així és com s’inicia el camí dels guanyadors... amb un factor que no té barem dins els indicadors. No es pot mesura la il·lusió, en tot cas, es pot copsar l’atmosfera, aquesta energia que és transformadora que ho impregna tot d'una força incalculable i que es contagia...i va calant a les"escames" de la pell, revestint al cos d'una forma alegra d'encarar els reptes.

Les i els socialistes ahir van vibrar a Montjuït, no els va fer falta l’harmonia de les llums de les fonts, perquè els colors de la il·lusió es podien veure i percebre en els rostres de la gent que va voler compartir la nit d’inici de campanya. 

Un sopar entre amics... simpatitzants, activistes, un espai on tothom compartia el mateix entusiasme, l'emoció d'una cursa que és cabdal pel futur de Catalunya, per les vides de la gent. "Sabem el que ens juguem"... El president Montilla va voler se clar, precís, i va expressa 5 compromisos  "solemnes" com ha de ser, això és el que fa un polític "es compromet" perquè té paraula, perquè és responsable, perquè vol protegir els interessos de la gent que s'estima, la ciutadania.

Ara ja no hi han dubtes, tot és ben clar, doncs cal passar a l'acció amb intel·ligència i prudència, tenint cura, però sense cap més pas enrere. Els adversaris sempre intentaran donar cops a la línia de flotació d'un vaixell que s'ha fet a la mar amb bon ànim i predisposició per arribar al seu destí, malgrat les corrents submarines i les tempestes que es puguin presentar. Perquè es tracta de sumar sinergies no? de compartir moments amb la gent amb la que tens coses en comú, valors, principis, sentiments, idees, i també somnis... No podem oblidar-nos d'aquests meravellosos "genis de realitats desitjades"...Potser haurem de traçar un mapa, una ruta, un paisatge sobre el qual projectar aquesta acció.

La meva ruta és ben clara, és el camí de la Garantia de Progrés que El candidat Montilla representa i amb el que m’ identifico.